Bestuursleden


Het dagelijks bestuur houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken, zoals het zoeken naar geschikte werkgevers, het bezoeken van cliënten/scholen e.d. Ook behoort tot hun taken het zoeken naar sponsors, de administratie bijhouden en naamsbekendheid krijgen door PR.

Voorzitter: Cindy Sniekers.

We hopen met onze stichting Werken met Eric en Cindy de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten voor mensen met een lichamelijke beperking.
Er is vaak angst door onwetendheid van werkgevers. "Wat houdt de beperking precies in?" "Waar moet ik rekening mee houden?" De papierenrompslomp maakt het voor werkgevers minder aantrekkelijk om iemand in dienst te nemen, dit kost teveel tijd. Wij proberen die angst weg te nemen door hun meer informatie te geven over een (toekomstige) werknemer, maar ook over wet- en regelgeving. Ook helpen wij hen met het invullen van formulieren. Zelfs als iemand al een tijdje in dienst is, blijven wij als klankbord dienen.
Zie het CV van Cindy Sniekers (voorheen van der Varst) (PDF).Secretaris: Remy Embregts.Penningmeester: Bram Wijnen.Lees verder over onze toezichthouders.
In Memoriam


Mede-oprichter en Voorzitter: Eric van der Varst.

Eric is op 26 juni 2017 overleden, maar wij zullen in de geest van Eric vooruit blijven kijken, en ook in de komende jaren ons inzetten voor jonge mensen met een lichamelijke beperking, maar met een ijzersterke wil om te participeren in onze gezamenlijke samenleving.
Wat Eric erg belangrijk vond, is dat de beeldvorming over mensen met een lichamelijke beperking verandert. Er zijn nog steeds te veel vooroordelen. Mensen met een beperking moeten zich vaak meer bewijzen en zijn hierdoor nog gemotiveerder dan "gewone" mensen. Door met mensen op de werkvloer en werkgevers hierover te praten, merken we dat men toch positiever gaat denken. De drempel om werkelijk iemand met een arbeidshandicap in dienst te nemen, wordt hierdoor een stuk lager.
Zie het CV van Eric van der Varst (PDF).Mede-oprichter en Bestuurslid: Wil Louwers.

Wil is op 13 november 2018 overleden.
In het dagelijks leven was hij financieel adjunct-directeur bij Ballast Nedam Bouw zuid te Eindhoven. Sinds mei 2010 genoot hij van zijn (vroeg)pensioen.
Als oom van Cindy boeide hem de problematiek van de jong gehandicapte al tientallen jaren.
Door zijn (voormalige) functie dacht hij vrij goed te weten wat de problemen voor de werkgever zijn en waar jong gehandicapten allemaal tegenaan lopen. Vandaar ook dat hij zich verheugde, om als drie ervaringsdeskundigen, hun kennis in te zetten om jong gehandicapten meer kans te geven op betaald werk.
Zie het CV van Wil Louwers (PDF).
Neem contact met ons op.

Of lees verder over onze toezichthouders